Author Topic: [SOLVED]Gvausers not found  (Read 1271 times)

Drmengueche18

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Avian Virtual Colombia
[SOLVED]Gvausers not found
« on: May 20, 2016, 03:12:23 PM »
After reading all the different posts on the forum, i'm still not able to make the administration panel work. Already checked the .htaccess and everything is alright. I use webempresa as the hosting company and they assured me that Rewrite was on.

The server runs with PHP 5.5.35 and Apache 2.2.31.

The first .htaccess located on the root directory has:
#Fix Rewrite
Options -Multiviews
# Mod Rewrite
RewriteEngine On
RewriteBase /vamcore/

The second .htaccess on vamcore/
<IfModule mod_rewrite.c>

   RewriteEngine on

   RewriteRule    ^$ app/webroot/    [L]

   RewriteRule    (.*) app/webroot/$1 [L]

</IfModule>

The third .htaccess on vamcore/app/
<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine on
    RewriteRule    ^$    webroot/    [L]
    RewriteRule    (.*) webroot/$1    [L]
</IfModule>

And the fourth .htaccess on vamcore/app/webroot/
<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine on
    RewriteRule    ^$    webroot/    [L]
    RewriteRule    (.*) webroot/$1    [L]
</IfModule>

I really need some guidance on this one. Also I get this error on the error_log inside the webroot folder:
 PHP Fatal error: CakePHP core could not be found. Check the value of CAKE_CORE_INCLUDE_PATH in APP/webroot/index.php. It should point to the directory containing your /cake core directory and your /vendors root directory. in /home/aviancav/public_html/vamcore/app/webroot/index.php on line 199
« Last Edit: May 20, 2016, 09:42:38 PM by Drmengueche18 »

Drmengueche18

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Avian Virtual Colombia
Re: Gvausers not found
« Reply #1 on: May 20, 2016, 09:42:09 PM »
After reading a bit i found that on the index.php located on vamcore/app/webroot

On line 65 ish i found define('CAKE_CORE_INCLUDE_PATH', ROOT . DS . 'lib'); as a comment.

I took it out for the server to read and everything started working again on the administration Panel. I hope this will be usefull for somebody in the future.

VAM

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1327
    • View Profile
    • virtual Airlines Manager
Re: Gvausers not found
« Reply #2 on: June 01, 2016, 08:03:35 AM »
After reading a bit i found that on the index.php located on vamcore/app/webroot

On line 65 ish i found define('CAKE_CORE_INCLUDE_PATH', ROOT . DS . 'lib'); as a comment.

I took it out for the server to read and everything started working again on the administration Panel. I hope this will be usefull for somebody in the future.

thanks for the info , I hope it will help some one else.
VAM Creator and programmer.

NAV001_Simon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [SOLVED]Gvausers not found
« Reply #3 on: April 14, 2019, 07:11:36 PM »
I have the same problem. And I tryed to solve it with the steps above. But nothing is helping out.

Can anyone help me there?


Best wishes,
Simon