Author Topic: SimAcars 1.4.1 (1.4.0) refuses to send report  (Read 355 times)

ddezulier

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
SimAcars 1.4.1 (1.4.0) refuses to send report
« on: January 01, 2019, 06:41:30 PM »

any idea ?

SimACARS refuses to upload report telling it is already done despite it is not

Trying to send the log is also refused.
« Last Edit: January 04, 2019, 11:31:51 AM by ddezulier »

Marshall01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: SimAcars 1.4.1 (1.4.0) refuses to send report
« Reply #1 on: January 06, 2019, 04:29:57 PM »
Afternoon

I had this issue, with the help of my CEO it was a problem with my aircraft.cfg.

Check the aircraft name you are using does not have a modified aircraft.cfg, simacars does not like some symbols in the aircraft name.

« Last Edit: January 06, 2019, 04:38:01 PM by Marshall01 »
Greetings from Alan

jonasnc2000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: SimAcars 1.4.1 (1.4.0) refuses to send report
« Reply #2 on: January 21, 2019, 11:50:02 PM »
I try to change the name on cfg file but was not had success.

Any another idea for this issue?

I not work in my website since october because this...

Captthud

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: SimAcars 1.4.1 (1.4.0) refuses to send report
« Reply #3 on: March 25, 2019, 02:51:49 PM »
I just started having this problem as well
Rick

jonasnc2000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: SimAcars 1.4.1 (1.4.0) refuses to send report
« Reply #4 on: March 30, 2019, 07:55:55 PM »
Hi All,

I know that some pilots solved this issue by change aircraft.cfg file, but for XP11 this file not exists.
I tried some other solutions but so far I don't starts my VA becaused this issue.
Please, help me with this problem.

Thanks in advanced!